Svar på tal

Ja Sanna?  :P :love:

I am hooome

Är hemma nu, varit det ett tag.. Varit på gården med massa underbara människor som stöttat mig genom dagen idag.. Varit väldigt mycket tårar idag för mig ja! :( Varit ganska ledsen kan man ju säga.. Men vill ha ett stort tack till Josefin, Edina, Natalie, Jennie och ah.. Dom har hjälpt mig som fan idag.. Massa andra också genom sms och datan! Älskar alla mina vänner och min mamma.. Tror fan inte att man kan ha en bättre mamma än henne, helt seriöst! :love: Love you mum, and i always will! Men har haft både roliga och ledsamma stunder idag, hahaha.. Men ska dra nu, kanske bloggar mer sen, puss!
en bild på mig och melina sen november typ? aja, i love you sis! :love:

På gården

Är på gården just nu, sitter vid datan med Jennie.. Edina och Josefin kommer snart, dom skulle möta ngn på allum, eller ah.. Men ska ta kvart i 6 bussen hem till pappa typ och massa.. Men måste hem till mamma innan och skit, ska snacka lite med henne1 :love: Älskar dig mamma vad som än kommer hända och det ska alla och du mamma veta! Men ska dra nu, bloggar mer sen tror jag? Hahah.. byebye, :D

.

Tårarna kommer aldirg sluta rinna vad som än kommer hända..


ÅÅÅÅÅÅÅÅH, ORKAR INTE MER!

Asså helt seiöst, jag orkar inte med mitt liv mer.. Det typ suger förutom att jag har dom verkligen BÄSTAVÄNNERNA som finns!! Och jag skojar inte.. Älskar er alla verkligen, och tack för allt stöd! :love:
För dom som vet vad som har hänt och vet att jag har det jobbigt! Aasså verkligen orkar inte mer.. Men på ett sätt så älskar jag livet men hatar det just nu! :( Men men, sånt är livet..
Iallafall, har inte gjort så mycket idag, varit på gården och sånt.. Orkar inte berätta men ah..
+ vissa kan ju fan inte svara på frågor ju ;) Hahaha..

Godmorgon

Vaknade för 15 minuter sen, sovit ganska gött inatt! Fick något konstigt smsa inatt, haha.. Men idag så vet jag inte vad jag ska göra.. Hanna smsade mig nyss så får se om jag kanske träffar henne? :D
Men igår då, det va roligt! :D Först va man med Melina, Sanna, Linnea, Hanna och Oscar.. Sen träffade man Filip, Akke och Oskar.. Sen träffade man Ellen, Oliver, Lukas och någon annan kille? (kommer inte håg hans namn)
Men men, roligt hade jag iallafall. Men detta blr mitt sista inlägg för idag för kommer inte orka sitta vid datan. Men ska kolla på tv nu, tror det precis började en film med Madonna som jag gillar. Men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon. Puss :love:

Asså helt seriöst, jag orkar inte med er längre.. Om ni ska ha sån j*vla koll på mitt liv så att jag inte får göra nånting så är det ju lika bra att ni spärrar in mig nånstans så att jag verkligen inte kan gå ut. Orkar fan inte med detta mer, vetinte ens vad jag ska ta mig till.. Så omogna är ni va? Asså åååh, jag verkligen hatar mitt liv. Varför? Asså snälla, jag ska fan göra så att ni spärrar in mig helt totalt nånstans så att ni aldirg mer behöver se mig och så att jag aldrig mer behöver gå ut..

Nu kanske ni känner att jag tycker synd om mig själv men nej det gör jag fan inte, för jag tycker synd om dom andra.. Alltså rättare sagt den texten som är ovanför, om dom personerna det handlar om tycker jag synd om! Helt ärligt asså..

Fryser

Har precis målat naglarna, sitter inne i mitt rum och typ fryser ihjäl :O
Svin kallt är det i mitt rum! :( Men ska städa mitt rum lite nu sen plocka undan lite i vardagsrummet och så för mamma ville att jag skulle hjälpa henne lite idag/denna veckan för hon är sjuk och massa skit.. Så ska hjälpa henne lite nu och städa och sånt, men bloggar sen vid 4 typ igen, så får ni bilder, kyssss!

Godmorgon!

Vaknade för 20 minuter sen, alltså halv 12. Skönt att sova ut idag asså! Ska vara med massa folk idag.. Typ som Sanna, Melina, Linnea, Oscar, Thapana (?) och hans kompis Christian (?) Aja, får se vad som händer :)
Men är j*vligt taggad kan man ju säga! Allting kommer bli bra, hoppas jag :D Men ska snart hoppa in i duschen sen måla naglarna och sånt, sen så träffar man allat folk vid 4-5 typ, hörs senare där ni får bild. Puss! :love:

I'm home

Kom hem då för typ 20 minuter sen, varit på allum lite och så.. Hände massa skit saker typ?
Jaja, synd om pojken fan :(
Men har studiedag imorgon :D Grymt! Ska träffa Sanna vid 2 typ sen dra och sola tror jag? Får se vad som händer.. Men kollar på tv just nu, kommer inte blogga något mer ikväll! Så hörs imorgon alla söta människor, kram :love:

OMG

Omg, kom precis hem till Sanna nu efter vi solat.. Jag har fått färg kan man ju säga :O
Fan sjukt asså! Trodde man inte skulle se det efter så kort tid men jävlar asså ;)
Det syns kan man ju säga!! Haha, *happyface* :D Men men, sånt är livet! Ska snart dra hem till mig, hämta lite mer pengar och sånt, sen så ska vi dra till allum. Träffa Oscar ska vi göra också :)
Men bloggar mer ikväll, pussss!

NO

Sitter i NO salen nu, jobbar med något random experiment :P
Hahah, men ska fortsätta jobba nu.. Drar hem till Natalie efter skolan för ska låna en kofta och får tillbaka ett par skor :D Haha, ska ha dom imorgon ;)
Men bloggar mer sen när jag kommer hem I think! :love:
bjuder på den.. -.-

I skolan

Är i skolan just nu, ska ha matte snart.. Eller börjar egentligen 10 över tror jag, om det inte är 20 över?
Haha, jaja.. Ska sola med Sanna idag, Natalie ville följa med så ska höra med Sanna, men kommer säkert gå bra :D
Hörs senare, puss!

Ska stänga av datan

Orkar inte sitta här med, kommer bra program på tv nu tror jag..
Eller Scary Movie kommer om 1 timma, Big Brother kommer sen också.. Criminal Minds kommer också, några program jag brukar kolla på iallafall.. Ska tjocka till mig med lite mat, sen glass och dricka.. Hörs imorgon, börjar dagen med spanska 8.10. Så hörs imorgon, puss :love:

Outfiten för idag

+ facelook.. helt osminkad :/

Precis badat

Kom precis ur badet, skönt va det! ;)
Ska planera lite till helgen tror jag, får la se hur dn blir! Galen kanske :question:
Hahah, roligt kommer det bli iallafall.. Men ska kolla tv och sånt, sitta vid datan och lyssna musik.. Så vi hörs la senare ikväll förmodligen? Hej så länge :love:

Alla har väl varit små?



Ingen skola för mig inte

Har inte varit i skolan idag, har legat vaken hela natten och hostat osv.. Inte kunnat somna så har sovit ganska mycket nu.. :( Menmen, måste bli frisk tills imon ska ju sola förmodligen :D Men kommer inte blogga mycket mer idag, men kanske hörs senare :question: Bye bye!

Kom nyss ur duschen

Kom nyss ur duschen då, skönt va det.. Även fast jag duschade igårkväll men aja.. Duschar typ varje dag nästan om inte varannan. Hahah.. Men ska ta lite kort på en tröja som Sanna ska låna ;) Men idag har jag varit med Sanna och Edina, vi gick runt på allum och dom köpte några saker, sen stack vi till Edinas träning (kickboxning) och kollade, fett nice asså :D Sen gjorde vi inte mycket mer.. Men aja, ska borsta ut mitt hår nu sen snacka med Sanna sen kolla film, så det blir ett till inlägg sen tror jag eller imorgon.. Ha D så länge

Hemma!

Kom hem för 10 minuter sen, tog halv 3 bussen hem.. Va inte med på idrotten idag eftersom jag är så j*vla förkyld :mad: Menmen.. Ska iallafall ta halv 4 bussen och möta Sanna så ska hon köpa trosor och mascara ;)
Ska äta upp min glass nu sen fixa lite sen drar jag. Puss! :love:
Go glass..

Svenska right now

Hahaha, har svenska just nu.. Sitter med Natalie, Amandus, Linus och några idioter till :D
Haha, men idag är vi inte många i klassen, typ 18 st eller något och vi brukar vara 25 :O Sjukt!
Men slutar 13.40 idag, sen ska jag träffa Edina kanske om hon vill.. Ska höra med henne.
Aja, hörs sen!

Haha

Justdet, bilden jag snacka om lite förut..
Hahah, Sanna och Vicky.. The new "John Tucker" must die! ;)
Så godnatt.

Goodnight

Ska nana nu, orkar inte vara vaken.. Haha, men ska kolla klart BB (Big Brother) först sen sova!
Bloggar i skolan eller innan jag drar hemifrån, puss och godnatt :love:

Btw;

Jag tycker faktiskt att filmen John Tucker Must Die är en skitbra film ;)

Hemma nu

Hemma nu efter allting, har varit ute lite också med folk. Träffade under bara Natalie som jag har saknat något enormt asså! Sjukt längesen, men vi träffas ju en hel dag imorgon :D Men nu så ska jag snacka lite med Sanna om en sak också.. Ni kommer få uppdatering om det på bloggen om typ 1 timma eller något. Hahah, vi är sjukt balla! + Vicky då också ;) Haha.. Men nu så ska jag lyssna musik och göra lite bilder, uppdaterar strax då. Kram!

Fix

Just nu håller jag på och fixar mig, hon kommer säkert ringa mig när som helst och fråga vart hon ska komma och hämta mig.. Eller asså vilken väg hon ska åka. Hon är inte bra på att hitta här i partille ;)
Haha, men ska ta på mig kläder och sånt nu så hörs vi när jag kommer hem. Puss! :love:

Godmorgon

Vaknade klockan 8 idag med halsont, hosta och förkyldning :(
Men har sovit ut nu och vilat lite, druckit lite te och sånt och tagit halstabletter och alvedon så mår bättre nu.
Ska till skolan imorgon iallafall.. Ska ju hem till min farmor idag med min kusin Jennie, så längesen jag träffade henne nu asså. Kommer inte ihåg när det va senast men träffade henne inte på julafton för det blev lite knas med vart jag skulle vara på kvällen och dagen.. Hahah :rolleyes: Men ska in och duscha och sånt sen hämtar hon mig 13.00! Men hörs senare, puss!
saknade kusin.

Herregud..

.. vad tråkigt folk det är inne i huset på Big Brother, herregud asså!
Nog det tråkigaste folket där inne under alla säsonger. Eller ah, det var ju jävligt längesen det gick nu men ändå.. Kan inte fatta det. Haha, men ärligt.. Det finns ju typ bara gamla människor där under denna säsongen?
Aja, hoppas det kommer in någon snart som är lite bitchig av sig så det blir lite drama av det hela!
Men bloggar mer imorgon i skolan.. Pussen! :D

Svar på tal


HAHAHAHAH, men Vicky det visste inte jag.. :(
Hahah, fan va eb jag måste vara :o

Big Brother

Ska kolla på Big Brother nu som nu typ.. Har väntat i år på att det ska börja igen och nu äntligen. Säger som Melina skriver på sin blogg att vi lekte det när vi var små och sånt, fan vad roligt det var då. Hade alltid så roligt.. Kommer du ihåg: "hallå huset!" ;)
Kärlek till det asså! Men kommer inte blogga mer idag, orkar inte. Så säger godnatt och sånt nu, hörs imorgon!:love:
Btw; kanske inte ska till skolan imorgon för är typ sjuk :(
Godnatt! :love:

Sjuk i huvudet?

Seriöst, jag har typ blivit sjuk eller något för har suttit och lyssnat på fkn Justin Bieber den senaste timman nu, det är fan sjukt!? :O Jag hatade ju honom nyss men seriöst, denna bilden.. Så sjukt fin! :love:
Haha, men jag har la blivit sjuk eller något.. Asså i huvudet, men men!



...

Känner att jag bloggar ganska mycket? Antagligen bara för att jag är sjuk :(





Roses are red violets are blue and the middle finger is for you..

Svar på tal

Ja Sanna, det ska du! :mad: :love:

Just det..

Igår så var jag, Melina, Linnea och Sanna upp i kåsjön och vandrade över isen i typ 20 minuter. Haha, folk tror vi är galna eller något och nej det är vi inte för det var/är folk där uppe som åker skidor och skridskor så varför skulle inte vi kunna gå? Det var annat folk där som också gick över isen. Vi gick så att vi kom till Öjersjö till slut.. Jag vågade först egentligen inte gå mer när vi hade gått ungefär 3 minuter för trodde isen skulle spricka för den såg tunn ut längre bort men jag gav med mig till slut ändå. Tur att jag gjorde det för det var väldigt roligt och skönt och bara gå där asså.. Skönt med en "promenad" eller vad man ska kalla det? Jaja, men roligt var det iallafall!
Sanna och Linnea.
Melina

HAHAHAHHA, Sanna

HAHAHAHAH, jag och Sanna satt och snackade på facebook om en sak.. En sak om my family..
Hahah, så skrev hon helt plötsligt något helt random :O
haha, Sanna.. :D

TACK SANNA!

Tack så mycket Sanna för den fina headern och desginen. Det blev skitsnyggt verkligen! :love:
Älskar min nya blogg nu.. Hahah, har smileysar nu också.. Grymt! :D
Men just nu så känns det som om hela jag ska explodera -.- Känner mig helt j*vla jag vetinte vad.
Sitter och lyssnar på musik på spotify nu, skitbra musik faktiskt.. Kanske lägger in några låtar sen, får se. Men bloggar mer senare för ska lyssna musik och dampa på någon, pusshej! :love:

Yeyyyyy /Sanna,playpink

Sååååå nu har Frida lilla en ny design! Tryck på  om det inte syns :)

Välkommen till min nya blogg!

Hejhej, välkommen till min nya blogg då som sagt..

Kändes faktiskt ganska tomt utan en blogg så why not liksom?

Aja, men just nu fixar Sanna header och desgin till moi. Tack!


RSS 2.0