DÅ VA MAN HEMMA EFTER EN LÅNG DAG

Hemma nu då efter en lång dag.. Först va min inne i stan med klassen, tog kvart över nio bussen då som sagt. Badade i valhalla, simmade fkn 1000m = 1km! :o Fattar inte hur jag orkar asså, helt seriöst! Efter vi simmade så åt vi på Mcdonalds och sånt, sen gick lite genom stan och kollade. Sen 5 över 2 bussen hem. Så träffade jag Melina lite efter 3 så tog vi bussen till allum. Köpte vita converse och 2 linnen. Visar bild imon. Sen stack vi till gården till den tjejgruppen, så fick vi åka iväg i en minibuss med dom två grupp-ledarna eller vad man ska säga. Så bjöd dom på mat och massa sånt, trevligt. Men nästa onsdag blir det ingen tjejgrej för den ena ledaren ska iväg på kurs så blir om 2 veckor istället! ;) Men jaja.. hörs!

HAR HAFT EN HELT OK DAG!

Först hem efter skolan och sånt lämna saker.. Sen träffade jag Natalie så stack vi till gården coh sånt. Sen hem till mig för Natalie hade glömt sin mobil (inget ovanligt) haha skoja.. Nä men sen tillbaka till gården sen till furulund en stund sen stack hon hem så jag stack ner till gården igen, hade ganska roligt! Men aja, imorgon så ska vi bada med klassen i Vallhalla, ska ta 9 bussen till allum och kvart över där ifrån, 513 heden via öjersjö så hoppar typ resten på uppe i furulund förutom dom som åker till allum först då. Sen ska klassen typ äta någonstans i stan, donken tror jag där vid Scandinavium. Sen kanske en promenad i stan. Men ah, hörs imorgon! :love:

HEMMA

Dagen då.. Först efter skolan så drog jag hem till Natalie, sen med 3 bussen ner till allum så tyå träffa vi Akke och Adde.. Sen kom Edina också. Sen stack jag och Natalie hem till Natalie och sånt, så tog jag halv 7 bussen ner till gården en stund så har kommit hem nu. Har snackat med Eva om massa, sen lite andra saker. Har iallafall haft en rolig dag.. Speciellt på mattelektionen idag med underbara Natalie.. Hahahaha, fyfan asså.. Båda gick nog över gränsen tror jag.. Jaja, men hörs mer imorgon, pussilipuss! :D
älskar dig! :love:

TRÖTT!

Är skittrött, ska snart stänga av datan.. Eller typ efter detta inlägget. Men jaja, idag har jag inte gjort så mycket, sov hos Edina gumman inatt, roligt hade vi, mysigt och trevligt också. Snackade om massa saker.. Men imorgon är det skola som vanligt, någon "Vi i 7:an" grej också med alla 7:or på skolan. Men bloggar mer imorgon. Ska vara med underbara Natalie då. Aja, hörs imorgon bebisar :D

SNACKAR MED BEBISEN!

Snackar med Edina i telefon nu, ska ju sova hos henne inatt :) Roligt kommer vi att ha iallafall! Men har precis duschat nu, ska ta tio i 1 bussen upp till Furulund och träffa Natalie, Josefin och Yasmin.. Sen ner till allum och träffa Edina, bah lämna sov saker typ, sen på kalas sen med Edina igen.. Jaja, bloggar mer sen, puss :love:

:D

Hallå?!
Hur mår ni allihopa? Själv mår jag kanon efter ett litet samtal med en person.. ****** ;)
Hahah, men aja.. Idag har jag bah varit på gården och så. Träffade massa roligt folk.
Jaja, men imorgon efter skolan ska jag iväg till stan och kolla bio med dom bästa! :love:
Så hörs mer imorgon tror jag, puss!

Precis duschat

Skönt va det! Ska ta tio i 4 bussen till Allum och träffa Edina sötnos♥ Slutade efter idrotten idag då, 13.40. Tog hel bussen hem så ah, men måste städa mitt rum nu innan mamma får flipp och sen äta.. Hörs ;)

semplicemente si vuole

Mi piace ancora il ragazzo, ma nessuno ci vuole .. non può far fronte a tutto adesso, solo che fuori di qui, basta andare in qualche posto dove nessuno mi può trovare .. in grado di gestire non più, solo il ragazzo che voglio.


Vet..

.. att jag inte bloggat mycket nu denna veckan. Men har inte orkat verkligen! Känns som om hela veckan har varit seg även helgen fast helgen har varit rolig iallafall :D Men jaja iallafall, ska kolla klart på Big Brother nu sen sova tror jag väl, men jaja.. Vi hörs allihopa! Puss :D

TRÖTT? OJAH!

Är skit trött! Varit ute typ hela dagen känns det som? :O Först allum med Hanna sen så åkte jag hem så tog jag bussen 15 min efter jag kom hem till Björndammen och träffade Josefin, Natalie och senare kom Dima. Så va vi på den fritidsgården lite och skit.. Hahah, lite roligt faktiskt ;) Eller vad säger ni tjejer?? Men kollar just nu på Big Brother, ska faktiskt snart sova för är skit trött som sagt.. Hörs mer någon annan dag, puss!
P.S. Hanna ska sova hos mig imorgon, roligt :D :love:
en bild som togs igår..

.

Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns..

Så underbart fin låt!

http://www.youtube.com/watch?v=Y6udEJfx3Bo
Talking to the moon - Bruno Mars :love:

Tror jag kommer börja lite smått igen..

.. med bloggandet! ;) Känns faktiskt rätt dystert och inte sitta och skriva på bloggen. Rätt tråikgt utan den, men men.. Kommer bara inte blogga lika mycket.. Kanske bara kommer några inlägg i veckan till att börja med. Men har haft väldigt roligt under den här veckan som precis varit. Kommer säkert ha roligt denna veckan med! :D Men får la se vad som händer. Bloggar mer någon annan dag, kram! :love:
fail bild men aja, den får la duga.. -.-

BLOGGPAUSE!

Orkar inte med allting just nu.. Kommer bli en låååååååång pause nu kan jag ju säga! Så ha det bra alla underbara människor, asså dom underbaraste! :D :love:

-

Hejhej! Vet, bloggade aldrig igår men orkade faktiskt inte. Vi va hemma hos en kompis och kollade film och lyssna musik och satt och prata lite, åt godis och sånt också. Idag skulle jag egentligen träffat pappa men han mådde inte så bra så han var tvungen att stanna hemma, krya! Men tror vi ska göra det imorgon istället. Vi skulle fika men ah, nu blir det inte så. Ska upp till honom ikväll.. Ska snart åka och handla med mamma, ska köpa godis, dricka och mat. Sitter just nu och lyssnar musik, ska snart fixa mig lite sen dra och handla då. Hörs sen när jag kommer hem tror jag väl. :love:

Skolaaaaa

Är i skolan, ska ha NO när som helst nu.. Omprov :( Får la se hur det går, kan det mesta nu iallafall så tror nog det löser sig.. Veinte vad jag ska göra idag.. Ska snacka med mamma först och så, sen så  får jag se vad som händer.. Mamma typ ville egentligen att jag skulle vara hemma idag med henne, men nääääääe så blir det inte :D Förlåt mamma!
Men ska se vad man ska hitta på då.. Men aja, hörs sen.. Puss!! :love:

Trött?

Som fan.. Känns som om hela denna dagen har gått skitlångsamt men för mig har den typ gått fort? :O
Seg har den varit också :( Men iallafall, är hemma nu.. Precis tagit ett skänt bad, jätteskönt faktiskt :D
Ska träna lite mer på NO nu, kan redan allting typ, tränade lite förut.. Har ju omprov imon istället! Men aja, hörs imorgon tror jag, puss :love:

Ska ha NO

Ska snart ha NO, ska ha omprov också då för klarade det inte första gången direkt.. Jaja, lite segt men kan det mesta nu.. Förmodligen ;) Hahah.. Men hörs senae, puss!

Har damp?

Mh, skulle tro det! Asså ååååh, har fkn damp just nu.. Massa saker som hänt, nu detta? Helt ärligt?
Aja orkar inte bry mig längre ändå, så skitsamma :D Men om någon frågar vad detta handlar om, I don't tell ;)
Hahaha, I'm mean.. :D Men har precis duschat och skit, ska sätta mig och göra läxor och kolla big brother snart. Ska snacka med lite folk också som är roliga, och som får mig på bättre humör :love: Jaja, men hörs väl senare? Eller när jag känner för det ;) Possssshaj! :love:
ful bild som togs i början av året..

Selma Lagerlöf- Svenska

Sitter i något jävla "grupprum" nu med massa roliga människor :D
Hahah, ballt ändå.. Natalie -.- Men jag älskar dig ändå :love:
Men jaja, ska vara med Vicky idag, och Josefin (?) föroppningsvis, jaja.. ska dra nu, puss!

Natalie gästbloggar! ;)

hejsan!
som ni alla vet så är jag bäst... hahaha :D
och yasmin har stora pattar & frida ska typ bli strippa.
och josefin är dum blondin & jag ska bli fridas manenger ....
monyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
men älskar dig Frida min lilla mupp ♥
Fridas stripplåt hittar ni här!!!!

Shoooo

Hahah nä skoja, men hejhej! Gjort lite allt möjligt idag typ, varit på gården och sånt.. Lite roligt faktiskt, men varit litde ledsen för saker som hänt.. Fast sa typ till alla att jag mådde bra fast jag inte gjorde det för orkar inte höra folks tjat.. Blablabla! -.- Men ska kolla tv och sånt nu, lyssna musik och typ bah chilla.. haha.. :D
Men hörs senare kanske? Får se om jag orkar! Jaja, tjat tjat från mig.. ;)
Hejdå! :love:
Bara för att den här flickan är fin och hade gjort ett jättefint och sant inlägg om mig på hennes blogg!
Superglad över att vi lärde känna varandra och träffades! Love u :love:

RSS 2.0