TRÖTT? OJAH!

Är svintrött, somnade runt 3 igår eller något sånt sen vakna jag idag kl 2. Har städat mitt rum och ätit idag bara, ska snart ut med Eva, längesen jag träffade henne.. Inte bästa vädret men vi hittar säkert på något att göra. Jaja, kan höras senare kanske, kram.

ORKADE INTE..

.. Ha lösen längre, gjort några inlägg även fast jag haft lösen :)
Jaja, men denna veckan har varit sjukt otrolig rolig! Drar ju till Spanien/Gran Canaria om 1 vecka! :D
Fyfan vad gött! Kommer sakna er alla, kommer kunna blogga där nere också fast inte varje dag. Ska ladda min kamera för fullt så att det kommer sjukt grymma bilder också. Spanjorer också ;) Så gött!
Jaja, men hörs imon eller något, puss!

DISCO!

Ska snart dra iväg på Gothia Disco med dom underbaraste! Ballt kommer det bli iallafall!
Ska bara ta något och käka sen fixa mig och sånt, sen tar jag halv 6 till allum med några sen in till stan.
Hörs! Puss!!! :D

RUBRIK?!

Ja jag vet, rubrik är ett problem.. :( Menmen.. Ska dra ut nu när som helst och träffa Josefin och en till. Sen blir det att träffa Melina, saknad är du! Ska få tillbax min kamera också och berätta en massa för henne! Längesen nu sötnos! Saknat dig.. Men vi hörs, puss!

INGA BILDER!

Godmorgon! Vaknade typ nyss, ska snart iväg ;)
Men jag vet att jag inte har några nya bilder och skit, men melina har min kamera så blir lite segt där. Men hörs senare eller något, puss :)

HOME!

Hemma nu, va med Natalie och Jennie igår. Hade riktigt roligt asså! Tack för kvällen tjejen och alla som va med♥
Idag blir det att träffa Jennie och Josefin.. Josefin tar halv bussen ner till mig och hämtar sina saker och så sen tar vi 4 bussen med Jennie och drar upp till Furulund och träffa några goa personer! :) Hörs senare, eller något. Puss!
Bild på underbara Jennie sen skolavslutningen!

CHRIS BROWN!♥



FÖRLÅT!

Förlåt mig för att jag inte boggat så värst mycket men har haft saker att göra än att sitta hemma och blogga!
Är istället ute med dom underbara vännerna! Har haft sjukt kul den sista tiden. Va ju i Tjörn med Jennie och hennes mamma i helgen, sjukt roligt hade vi. Tog en kvällspromenad där kvällen innan vi skulle åka där ifrån. Kom hem vid 2 på natten då, satt på klipporna vid havet och snackade och lyssnade musik, jätteskönt att få prata ut lite! Tyvär blir det inga bilder för Melina hade min kamera så glömde jag säga till henne innan hon drog till Skrea med Linnea att jag skule ha den :( Menmen.. Kan höras mer nån annan dag, puss! :)

RSS 2.0